Ubemandet butik åbnet i Mullerup Havn

21. June 2023
ubemandet butik

Mullerup Havn på Vestsjælland er en populær havn med gode spisesteder. Fra denne sommer er det også muligt at fylde båden op med nye forsyninger fra en nyåbnet ubemandet nærbutik, der har åbent hele døgnet.

Near 24/7 er navnet på en ny ubemandet butikskæde, der netop har åbnet sin første nærbutik i Mullerup Havn. Planen er, at den er den første af mange ubemandede nærbutikker i hele Danmark.

I Near 24/7 på Mullerup Havn kan du købe chips, kaffe, kolonial, kager, slik, vin, øl, vand, toiletpapir, og meget mere. Der er godt 600 varenumre, og i Mullerup Havn tilbyder de som noget ekstra også morgenbrød fra Skipperkroen.

Første gang du besøger butikken skal du scanne en QR-kode, og identificere dig selv med NemID. For de udenlandske gæstesejlere kan man vælge at bruge sit kørekort eller pas. Når man er registreret, kan indkøbsturen begynde og du vil blive genkendt næste gang du besøger butikken.

Det skal være let at være kunde

Indkøbsturen ligner alle andre besøg i en dagligvarebutik, blot skal du selv scanne dine varer og betale med enten kreditkort eller MobilPay, inden du finder udgangen. Man kan godt være flere i butikken på samme tid, og tager du børn, venner eller andre med ind, er det den, der registrerer sig, der har ansvaret for besøget i butikken.

Unge under 16 år kan ikke selv gå på indkøb, og da butikken ikke forhandler spiritus og cigaretter, er der derfor ikke behov for yderligere at identificere sin alder ved køb af bestemte varer.

Den ubemandede butik er let at bruge fortæller Lars Petersen fra Retail360 Box Solution, der står bag near 24/7 butikken:
– Vi har gjort meget ud af at det skal være let at handle i butikken. Vi har allerede opført 31 andre slags ubemandede butikker i Danmark og de børnesygdomme der har været, er blevet løst. Videoovervågning og teknologi er tjekket, og skulle der opstå problemer, er der mulighed for assistance døgnet rundt. Og man kan i hvert fald altid komme ud af butikken, fortæller Lars Petersen.

Den første uge er gået over forventning og der har været godt salg af især drikkevarer i weekenden, hvor temperaturen nåede op på 28 grader.

Anders Mayland, direktør for Mullerup Havn, glæder sig over, at sejlerne og andre besøgende nu kan foretage indkøb i havnen:

- Den nye butik er ”butikken for alle” – og selvfølgelig også til brug for nærliggende sommerhusområder ved Reersø, Dalbystrand, Drøsselbjerg og Stillinge – vil få glæde af butikken. Mullerup Havn er i dag et fantastisk sted, og med de tiltag der er gjort ind over de sidste par år – er vi sikre på, at Mullerup Havn bliver sejlernes foretrukne havn på den Sjællandske vestkyst'.


More news

Copyright 2024 © Havneguide.dk