Stem på Årets Havn 2023 og vind en redningsvest

19. June 2023
Brejning Havn Årets Skulderklap 2022

Den årlige konkurrence, hvor du som sejler kan stemme på din favorithavn, er nu skudt i gang.

Fra d 15. juni kan du stemme på den havn, du synes, skal nomineres til Årets Havn 2023. Alle danske lystbådehavne er i spil til den eftertragtede titel, som er med til at give den vindende havn en bred markedsføring i sejlerkredse. Der trækkes lod om 5 oppustelige redningsveste blandt de indsendte besvarelser.

Sådan udvælges Årets Havn

  • Alle sejlere i hele Danmark kan stemme. Der trækkes lod om 5 oppustelige redningsveste påført eget navn blandt de indsendte besvarelser.
  • Man må kun stemme 1 gang.
  • Sidste chance for at stemme er den 31. oktober 2023
  • Juryen består af repræsentanter fra Danske Tursejlere, FLID, Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og MinBaad.
  • Juryen udpeger ÅRETS HAVN blandt de 5 havne, som har opnået flest stemmer i den indledende afstemning.
  • Derudover udvælger juryen ”ÅRETS SKULDERKLAP”, som er en pris, der uddeles til en havn, som ikke er nået i top-5 under afstemningen, men som alligevel har fortjent et skulderklap. Juryens valg sker på baggrund af de kommentarer, som deltagerne har angivet ved afgivelse af stemmerne.
  • Præmier: Årets Havn: 10.000 kr. Årets Skulderklap: 5.000 kr.

Din stemme betyder noget for havnene
Det er 16. gang konkurrencen om Årets Havn afholdes. Det er blevet en begivenhed, som mange medlemmer og lystbådehavne har taget til sig. Havnene er glade og stolte af at kunne markedsføre sig med den eftertragtede titel, der udløser både diplom og en kontant præmie på 10.000 kr til Årets Havn og 5.000 kr. til Årets Skulderklap. Og så giver de inputs, der bliver givet via konkurrencen, vigtig inspiration til havnene om, hvordan de kan gøre deres egen havn mere attraktiv.

Danske Tursejlere står bag konkurrencen og de har netop udgivet en mini-rapport med viden baseret på de over 2000 besvarelser fra afstemningen i 2022. Rapporten kan findes på dansketursejlere.dk og havneguide.dk.

Afstemningen løber indtil 31. oktober. Dernæst udvælger juryen en vinder, som modtager prisen på FLID’s Havnemesse d. 29. november.

Hvem syntes du skal være Årets Havn, eller Årets Skulderklap 2023? 

Link til afstemning

Læs mere om konkurrencen Årets Havn

Danske Tursejlere Mini-rapport 2022


More news

Copyright 2024 © Havneguide.dk