Få den tredje overnatning gratis

02. March 2023
Kalvehave Havn med Dronning Alexandrines bro

PRESSEMEDDELELSE

Besøg lystbådehavnene i Vordingborg Kommune og få den tredje overnatning gratis

Er du sejler eller autocampist, så kan du fra sæson 2023 få en gratis overnatning, hvis du bliver to dage i en af kommunens otte havne. Og det behøver ikke være i den samme havn.

I det sydsjællandske ø-hav i Vordingborg Kommune ligger der otte lystbådehavne, som hver har noget forskelligt at byde på. Her er alt fra købstadshavne til rene naturperler. Og som noget nyt, så giver Vordingborg Kommune nu den tredje overnatning gratis, så endnu flere kan komme ud og sejle i det smukke farvand, der ligger ud for de otte havne og besøge de otte unikke havne. Her er alt fra den store Østersø med den smukke hvide Møns Klint som baggrund, den unikke indsejling til Præstø Fjord, farvandet Ulvsund, hvor du sejler under den flotte Dronning Alexandrines Bro, videre til Grønsund under Farøbroerne og videre ind til Vordingborg Nordhavn, hvor du næsten sejler direkte ind i Danmarkshistorien, med Gåsetårnet som baggrund.

- Vi har rigtig mange havne og rigtig meget forskelligt farvand at sejle i med hver deres prøvelse og oplevelse for sejlere. På land byder vores otte havne på meget forskelligt. Nogle er rige på cafe- og restaurationsoplevelser, andre på handelsgader og kultur, og så har de fleste af vores havne en masse naturoplevelser få skridt fra havnen, hvor flere vandre- og cykelruter har stop, f.eks. Camønoen og Østersøruten. Derfor har vi nu søsat en ny rabatordning, som skal gøre det endnu mere attraktivt for sejlere og autocampister at besøge vores lystbådehavne. Der er så rigeligt at sejle efter langs de sydsjællandske kyster, siger Anders J. Andersen, Formand for Klima- og Teknikudvalget.

8 lystbådehavne med i rabatordningen

Vordingborg Kommune ejer i alt 14 havne. Det er de otte lystbådehavne, som indgår i den nye attraktive rabatordning. Havnene, der er med i rabatordningen, er:

Vordingborg Nordhavn, Masnedsund Havn, Bogø Havn, Hårbølle Havn, Stege Havn, Kalvehave Havn, Præstø Havn og Klintholm Havn.

Vordingborg Kommune oplever i disse år, ligesom mange andre havne i Danmark, en stigning i antallet af autocampister, der ønsker at tage ophold på og tæt på havnene. Autocampister får derfor samme tilbud som sejlerne og kan også få den tredje overnatning gratis.

Sejlere med fast bådplads i en af Vordingborg Kommunes havne er der også gode nyheder til i denne sæson. De kan nemlig sejle rundt til de havne, der ikke er deres ”hjemhavn” og få to sammenhængende overnatninger gratis.

- Vi arbejder hele tiden aktivt på at gøre det mere attraktivt at besøge, bo og bosætte sig i Vordingborg Kommune. Med den nye rabatordning til gæstesejlere og autocampister og den nye fordel til vores mange fastliggere, håber vi på, at endnu flere vil komme og besøge os og vores restauranter, cafeer, seværdigheder og attraktioner, som vi også håber får gavn af den nye rabatordning på havnene. Jeg håber rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet – som man gerne må gange op og f.eks. vælge seks overnatninger og få tre gratis, siger Anja Valhøj, Chef for Plan, Byg og Intern Service, hvor havnene er forankret.

Du kan læse mere om de forskellige havne i Vordingborg Kommune og den nye rabatordning på www.vordingborg.dk/havne


More news

Copyright 2024 © Havneguide.dk