Årets Havn 2021 blev Marina Minde

29. November 2021
Årets Havn 2021

Marina Minde kåret som Årets Havn 2021

Marina Minde løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn for et højt serviceniveau og masser af gode faciliteter for sejlerne.

- Marina Minde er et godt eksempel på, hvordan et højt serviceniveau kan gøre selv en lille havn levende og attraktiv, siger forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen.

Danske Tursejleres medlemmer har igen i år været flittige til at stemme på Årets Havn. Modtageren af den prestigefyldte titel, og en præmie på kr. 5.000, blev Marina Minde, som ligger smukt i Flensborg Fjord tæt ved indsejlingen til Egernsund og Gråsten.

Kåringen af Årets Havn fandt sted på FLID’s (Foreningen af Lystbådehavne i Danmark) havnemesse, der blev afholdt i Vingstedcentret den 23. november 2021. her deltog knap 400 repræsentanter fra de danske lystbådehavne og marinaer.

Hans Lindum Møller modtog på vegne af Marina Minde prisen med glæde og stolthed. En pris som marinaen har arbejdet på at opnå gennem flere år og nu aktivt kan bruge i markedsføringen af havnen, så endnu flere sejlere kan finde vej til grænselandet.

En perle med et ekstremt højt serviceniveau

Det er 14. gang Danske Tursejlere kårer Årets Havn ved en afstemning blandt sine 13.000 medlemmer. I år havde 2.316 afgivet deres stemme som var fordelt på 268 havne. I top 5 fandt vi i vilkårlig rækkefølge: Bogense Marina, Marstal havn, Marina Minde, Sønderborg Lystbådehavn og Juelsminde Lystbådehavn.

Marina Minde er privatejet og drives af mennesker, som har lysten og evnen til at give en speciel oplevelse til alle gæstesejlere. Der er livlig aktivitet på havnen, og der udvikles konstant på at forbedre serviceniveauet. Der er mulighed for kajak- og cykeludlejning samt en lille butik med de mest nødvendige levnedsmidler samt et større sortiment i fiskegrej.

Området er naturskønt og indbyder til udfordring - både på land og langs den smukke fjord, hvor grænselandet byder på mange skønne oplevelser.

- Vi er naturligvis taknemmelige for kåringen som Årets havn 2021, hvilket er en anerkendelse af det store arbejde, som vi gør for vores sejlere. Samtidig understreger kommentarerne, at service er noget mange, sætter stor pris på, siger Hans Lindum Møller fra Marina Minde.

Donerede pengene til ungdomsarbejde

Herefter donerede Hans Lindum Møller checken på 5.000 kr. til ungdomsarbejdet i Gråsten Sejlklub og det var en stolt formand Jan Petersen, der tog de 5.000, - kr. med hjem.


More news

Copyright 2024 © Havneguide.dk