Bubber og Villum på eventyr i det østjyske farvand

Bubber og Villum på eventyr i det østjyske farvand

Sensommervejret har vist sig fra sin gode side, og de to venner tv-værten Niels Christian Meyer, bedre kendt som Bubber, og filminstruktør Tomas Villum Jensen, er draget på togt i det smukke østjyske sejlerfarvand.

De to venner stævner ud fra Horsens og sejler derfra via en rute med besøg i hyggelige østjyske havne, oplevelser på land og små stemningsfulde øer i Kattegat. Turen går fra Horsens til Juelsminde, Hjarnø, Snaptun, Endelave, Tunø, Samsø, Ebeltoft og Grenaa, inden turens sidste stop på Anholt.

"Vi er så klar til at komme afsted nu og nyde den danske sensommer fra vandsiden. Danmark er et fantastisk ferieland, og skal man bevæge sig rundt i Danmark er det smukkest af søvejen. Nu går turen mod de østjyske øer og kystbyer og vi glæder os til at møde en masse dejlige mennesker på vores vej," siger Tomas Villum Jensen.

Et filmhold følger de to kendte ansigter under hele turen, der varer i ni dage og skal blive til en ny serie af rejseprogrammer på DK4. Med ombord er også fotograf Jan Winther.

"Vi skal passe på hinanden i disse tider, og hvis vi ikke må rejse til udlandet og vi skal holde afstand, så er det jo helt perfekt at sejle rundt i Danmark," siger Tomas Villum Jensen. Og Bubber supplerer: "Der findes næsten ikke en havn i Danmark, jeg ikke har besøgt og jeg må bare sige, at de danske kystbyer er helt fantastiske. Det er svært at forklare, hvad der lige gør det, man skal selv prøve det. Og nu glæder jeg mig vildt meget til at bruge de næste dage på at hoppe fra ø til ø med Tomas!"

En stor del af turen vil de to sejlere tilbringe på fem af Kattegats charmerende øer
Udsendelserne hedder "Bubber og Villum på opdagelse i det østjyske ø-hav" og er blevet til i et samarbejde med Turistsamarbejdet Kystlandet, VisitSamsø og VisitAarhus. Turistsamarbejdet Kystlandet er den officielle turistorganisation for hhv. Odder, Horsens og Hedensted kommuner.

Direktør i Turistsamarbejdet Kystlandet, Helle Berthold Rosenberg, ser meget frem til besøget: "Kystlandet rummer nogle rigtige dejlige havnebyer og tre dybt charmerende øer, og dem glæder jeg mig virkelig meget til at vise frem. Endelave er endda netop kåret til Årets Ø 2020/21, så timingen kunne ikke være bedre. Og så rummer Horsens Fjord bare et rigtig stort potentiale, som endnu ikke er forløst - og derfor er det jo rigtig skønt, hvis disse programmer kan være med til at få mere spotlight på området og alle dets oplevelser og alle ildsjælene bag" siger Helle Berthold Rosenberg, direktør i Turistsamarbejdet Kystlandet.

Erfarne sejlere på tur
Tomas og Bubber har sejlet siden de var henholdsvis 7 og 8 år, og begge har sejlet i mange år.

Pressen er velkommen til at følge Bubber og Tomas Villum Jensen på hele eller dele af sejlturen, og de stiller gerne op til interview på alle lokationer. Detaljeret program for turen er vedlagt.

"Bubber og Villum på opdagelse i det østjyske ø-hav" sendes på tv-kanalen DK4 i foråret 2021. Tidspunkt er endnu ikke offentliggjort. Programmet hedder "Bubber og Villum på opdagelse i det østjyske ø-hav" og sendes på tv-kanalen DK4 i foråret 2021. Tidspunkt er endnu ikke offentliggjort. "Bubber og Villum på opdagelse i det østjyske ø-hav" er blevet til i et samarbejde med Turistsamarbejdet Kystlandet, VisitSamsø og VisitAarhus. Turistsamarbejdet Kystlandet er den officielle turistorganisation for hhv. Odder, Horsens og Hedensted kommuner.

Fotos: Jan Winther

I kan følge Bubber og Villums tur i det østjyske farvand på Facebook her

På forsiden af Havneguide.dk kan du søge på alle havne, og læse om deres faciliteter, priser, seværdigheder og alt det en sejlerfamilie søger.

  • Dansk
  • Deutch
  • English