Fotograf
VisitNordsjælland

Hornbæk Is - Iskagehuset

For et land, der ikke ligefrem er kendt for varmt vejr, elsker Danmark alligevel sin is, og der findes et hav af fantastiske isbutikker spredt ud over hele landet. Det gælder især i kystbyer, og Hornbæk Is er ingen undtagelse. 

Hornbæk Is ligger tæt på Sjællands nordligste punkt, gemt væk på en villavej. Den er lille, men perfekt indrettet - og åben hver dag i sommermånederne. Der er begrænset parkering, så vi anbefaler at tage turen på gåben eller cykel. Men det er værd at finde vej derhen, for isen er helt i særklasse. 

Glæd dig til alle de traditionelle smagsoplevelser, du kender og elsker - frisklavet af naturlige ingredienser. Hornbæk Is byder også på fantastiske hjemmelavede vafler, som udgør den perfekte ledsager til enhver is - især når der lige tilføjes flødeskum på toppen. 

Der er meget begrænset med siddepladser indenfor, så det er mere et stop-and-buy-sted - et stop du så absolut ikke vil fortryde. Og så kan du slentre ned ad gaden til Hornbæk Havn og havet, hvor du kan sidde og nyde din is og udsigten.

Adresse

Havnevej 9
3100 Hornbæk
Dänemark

Telefon
+45 20 29 10 03
Email
Lise@bertrams.dk

Andre Spis godt

i sejleruniverset Nordsjælland
Copyright 2024 © Havneguide.dk