Fotograf
Til-Tops

Havreholm Klatrepark og Disc Golf

Tag familien med Til-Tops og styrk din balance og selvsikkerhed ude i naturen, samtidig med at du får en sjov oplevelse. Du kommer op i træerne ved hjælp af rebstiger eller trappestiger, du går fra træ til træ via forskellige forhindringer, og som udgangspunkt kan alle med almindelig bevægelighed være med.

208 meter lang svævebane

Klatrebanerne fører dig over mod den 208 meter lange svævebane, der flyver dig hen over den smukke park.

Sikkerheden er i top

Sikkerheden i klatreparken er høj. Du bliver instrueret af Til-Tops instruktører, som alle har gennemgået en instruktøruddannelse, ligesom du er godt fastgjort med 2 karabinhager under hele turen.

Et C-karabin system sikrer, at du ikke kan tage karabinen af sikkerhedslinen undervejs. Du kan med andre ord ikke glemme at sætte dig fast på turen. Når først du er sat fast i systemet, bliver du der hele vejen rundt.

Tag picnic-kurven med i Havreholm Slotspark

Til Tops er beliggende i parken omkring Havreholm Slot i Nordsjælland. Det betyder naturskønne og rolige omgivelser.

Den værste tørst og sult kan slukkes i den hyggelige Bjælkehytte, som byder på både kolde og varme drikke samt lette snacks og is. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen picnickurv og nyde den på bænkene eller et andet sted i den grønne park.

Prøv parkens udfordrende Disc Golfbane

Er du ikke så meget for at klatre i trætoppe, og vil du udforske en anderledes sport? Så prøv kræfter med parkens udfordrende Disc Golfbane. Banen har 9 huller og fører dig rundt i det grønne område under klatrebanerne. Det bliver hurtigt til en times god underholdning i de smukke omgivelser.

Adresse

Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
Danmark

Email
havreholm@til-tops.dk

Andre Aktiv i naturen

i sejleruniverset Nordsjælland
Copyright 2024 © Havneguide.dk