Ø-PAS - Kryds af, når du besøger en ø

Hvilke øer har vi besøgt i ferien?

Et Ø-PAS er et lille rødbedefarvet pas, hvor du kan notere, hvilke øer I har besøgt på sejlerferien. Og måske går der sport i at besøge flere øer på turen og sammenligne ø-oplevelser med venner og familie.

Ø-PAS har samlet ca. 40 øer, som I kan krydse af ved besøg. Det sker ved at stemple med et "ø-stempel", som I oftest finder ved havnen, eller på færgen og turistinformationen. 

Vi har for alle 39 øer samlet billeder, facts og kort over øen i passet, som man kan bladre dig igennem og få nogle af de bedste tips til at få mest muligt ud af dit besøg. Med Ø-PAS kan I holde styr på de øer, man besøger, ved at afkrydse felterne og samle unikke ø-stempler af øernes silhuetter.

I passet finder I desuden beskrivelser af de små øer og link til yderligere information, så I er rustet til at gå på opdagelse! 

Der er let adgang til Ø-PAS på alle øerne

Det er muligt at købe Ø-PAS på øen, når man ankommer, se her hvor I køber Ø-PAS lokalt: www.oepas.dk/forhandler. Eller, I kan bestille jeres Ø-PAS hjemmefra før afgang og få jeres pas tilsendt med posten. Det gør I via hjemmesiden her: www.oepas.dk

< Tilbage til kortet over Småøerne

 

Småøerne på Havneguide.dk
Copyright 2022 © Havneguide.dk