Fotograf
Kristoffer Loft

Endelave Grill og Café

Hyggelig café med havudsigt

I caféen kan du nyde kaffe og kage med en fantastisk udsigt. Den lyse udestue er indrettet med farmors havestuemøbler. Her kan du nyde en hyggelig stund med venner eller familie i hjemlige omgivelser. Caféen har eget bageri og serverer også morgenbrød som rundstykker, franskbrød, wienerbrød og rugbrød. 

 

Snup et let måltid på farten

Trænger du til et godt måltid ved ankomst eller inden hjemturen, så er grillbaren en god løsning. Her kan du få klassiske danske grillretter som pølser, franske hotdogs, pommes frites, burgere, grillkylling og fiskefilet. Du kan nyde maden her både ude og inde, eller du kan tage den med dig på farten. 

 

Bliv lidt længere - tag et spil minigolf

Minigolf er en skøn aktivitet for hele familien. Lige ved cafeen ligger en 9-hullers bane, hvor I kan dyste mod hinanden. Hele familien kan deltage eller børnene kan konkurrere, mens forældrene nyder en stille stund i caféen. Det koster kun 50 kr. pr. voksen og 25 pr. barn. 

 

Lej en cykel og oplev, hvad Endelave har at byde på

Du har også mulighed for at leje en cykel ved ankomst og aflevere den lige inden hjemturen med færgen. Du kan leje både cykler til voksne og børn samt udstyr som cykelhjelm, barnestol og cykeltrailer. Se priser på hjemmesiden

På Endelave ligger alt inden for cykelafstand. Kør den 21 kilometer lange tur i naturen rundt om øen, hvor du kan være heldig at støde på nogle af de mange vilde kaniner, som lever på øen. Der er også rig mulighed for at gøre turen kortere og dreje fra undervejs. Læs mere om oplevelser på Endelave her

Adresse

Havnen 1A
8789 Endelave
Danmark

Email
info@endelave-grill-cafe.dk

Andre Spis godt

i sejleruniverset Det Blå Østjylland
Copyright 2024 © Havneguide.dk