Sommer på Endelave - Aktiv Ø for alle

Endelave Aktiv Ø

Der er allerede fuld skrue på aktiviteterne, efter at Endelave - AKTIV Ø er sat i gang.

Næsten seks ugers program fyldt med gratis tilbud til små og store, unge og ældre.

De fleste aktiviteter udspringer i og omkring havnen på Endelave. På programmet er både gamle kendinge og nye initiativer, når Endelave Idrætsforening for 9. sommer i træk tilbyder aktiviteter på den lille Kattegat-ø: Fra sveddryppende crossfit på havnen til meditativ morgenyoga. Af nye, fantasifulde tiltag er blandt andet stensmut, snorklebingo og alkalist træning – og af de mere velkendte aktiviteter er sejlads, fodboldskole og løbeture på flere distancer.   

Kanon Kanino – med afmærkede ruter
Allerede sidste år blev ”Kaninoen”, øens pendant til den mere kendte Canino, gennemført at mange glade vandrere – og også i år bliver der arrangeret ture, både i den lange og lidt kortere udgave.
Kaninoen og tre andre vandreruter er netop blevet afmærket, så selvgående vandrere kan tage turene, når det passer dem bedst ind i feriens øvrige program – eller på andre tider af året. De afmærkede ruter er på henholdsvis 21 km (Kaninoen), Mini-Kaninoen 12 km, gul kaninrute 5,5 km og rød kaninrute på 3 km.
Kanino-ruterne på Endelave udmærker sig blandt andet ved, at man kommer til at opleve meget forskellig natur – og trods de kun 7,8 m over havets overflade vil man kunne møde udfordringer i form af lange strækninger med tung stenbund tæt på stranden.

Frivillige står bag
Holdet bag AKTIV Ø under Endelave Idrætsforening er alle frivillige, som brænder for hver deres aktivitet – og for at sætte Endelave på landkortet over aktive destinationer, som kan tilbyde noget for hele familien.
For sejlergæster, kan I læse mere om Havnen på Endelave her

Faktaboks
Gratis aktiviteter for alle børn, unge og voksen i uge 27-31
Se programmet på www.endelaveif.dk
Læs om øen på www.endelave.dk 

Foto: Kaninen Katrine.

  • Dansk
  • Deutch
  • English