Sejl til havnefester i sommersæsonen

Er du til havnefest eller fred og ro?

Sommeren byder på høj aktivitet i danske lystbådehavne. Inden længe banker sæsonen på døren og meget tyder på, at vi går en begivenhedsrig sæson i møde.

Søg inspiration til turen på Danmarks største havneportal for lystsejlere på www.havneguide.dk, når du skal planlægge sejlturen. Her finder du en kalender, hvor du kan søge efter musikarrangementer, markeder, maritime events og oplevelser for børn omkring havne over hele landet. Derudover kan du under de enkelte havne se, hvilke lokale begivenheder, der lokker, før du anløber en havn.

Havneguide kan også downloades som app, den hedder Tursejler. Eller du kan lægge Havneguide.dk som et bogmærke på din telefon eller tablet, så har du altid guiden lige ved hånden.

Herunder et udpluk af de mange havnefestivaler, der venter i juli og august, hvis du er til glade fester og god musik med havudsigt:

Sejl til havnefester

JULI

Tunø Festival 4. juli – 7. juli
En hyggelig og lille intim festival hvor generationer fester side om side i trygge rammer. Fællessang, nærvær og hygge på den smukke ø.
www.tunøfestival.dk og er du sejlet hertil, kan du læse mere om Tunø Havn her 

Hundested Havnefest d. 4.- 7. juli 2019
Ved Hundested Havnefest kan man bl.a. opleve: Levende musik, asfaltbal, stort tivoli, bankospil, drinks og kaffe i Hawaiibar samt friske fiskefileter i Kulmulen og sildebord m.m. i Hønsehuset. Her er fadøl i Lumskebugten, travaljeroning og meget mere.
www.hundestedhavnefest.dk og Hundested Havn

Juelsminde Havnefest, d. 10. juli - 14. juli 2019
Juelsminde Havnefest er altid i uge 28. Det er østkystens største havnefest med underholdning og også rig mulighed for at nyde alt det Juelsminde kan tilbyde, spisesteder omgivet af maritimt miljø og atmosfære ved havnen.
www.juelsmindehavnefest.dk og se faciliteterne i Juelsminde Havn

Aalbæk Havnefest, d. 11. juli – 14. juli 2019
Aalbæk genopliver havnefesten efter 26 år. Musikfestival med masser af aktiviteter for børn og aktive sjæle. Her er hoppeborge, rutsjebaner, superjumper, boksering og meget mere! I samarbejde med HopOgRul vil der blive et kæmpe legeland på mere end 500 Kvm, her vil der være alt fra høje rutsjebaner til store trampoliner.
www.aalbaek-havnefest.dk og læs mere om Aalbæk Havn 

Samsø Festivalen, 17. – 20. juli 2019
Sejl til festival på Samsø, der altid finder sted i uge 29. I år fejrer festivalen 30-års jubilæum.
Festivalen på Samsø er blevet populær som aldrig før, med hygge, sol, strand, vand og musik – det er den hyggeligste oplevelse.
www.samfest.dk og til Ballen Havn på Samsø

Bagenkop By- og Havnefest d. 9.-14. juli 2019
Det bliver en brag af en fest, der i år fejrer 60-års jubilæum! På havnen er der tivoli, boder, mad- og dansetelte samt masser af god musik. Der er entre til festpladsen.
Link til Bagenkop By- og Havnefest og Bagenkop Lystbådehavn

Hou Havnefest d. 12.-14. juli 2019
Når sommeren er på sit højeste, er det som sædvanlig havnefesten, der præger bybilledet i Hou. I den 2. weekend i juli går det atter løs på Hou Havn, så glæd jer til et brag af en havnefest.
www.houhavnefest.dk og til Hou Havn (Odder) 

 

AUGUST

Bork Festival, 31. juli – 3. august
Bork Festival er en traditionsrig musikfestival, der finder sted i uge 31 hvert år og i år kan fejre 40-års jubilæum. Festivalen er et af de største musikalske samlingspunkter i Vestjylland, og ligger i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord ved Bork Havn. Programmet byder på mere end 40 koncerter over fire dage.
www.borkfestival.dk og Bork Havn

Kerteminde Havnefest d. 3.-4. august 2019
Første weekend i august afholder Kerteminde den traditionsrige havnefest, der hvert år byder på havneshow og masser af underholdning i teltene på havnen i Kerteminde. Kom og mærk den hyggelige stemning, der kendetegner Kerteminde Havnefest.
Link til Kerteminde Havnefest og Kerteminde Havn & Marina 

Makrel Festival Odden Havn, 16.-18. august 2019
Arrangeres i samarbejde med Odsherreds Sportsfiskerforening og VisitOdsherred. Målet er at skabe en hyggelig havnefest med afslappet samvær, god mad og masser af lystfiskerhistorier. Her er også DM i makrelfiskeri, hvor præmien er 50.000 kr.
www.makrelfestival.dk og se mere om Odden Havn

Wonderfestiwall, Bornholm, d. 15. – 18. august 2019
Musikfestival for foden af vartegnet den gamle borgruin Hammershus. Her vil du, foruden den unikke beliggenhed, kunne opleve både store og små kunstnere med alt fra det nye upcoming, til fremadstormende danske og udenlandske musikalske stjerner.
www.wonderfestiwall.dk og se Allinge Havn 

Vedbæk Havnedag d. 25. august 2019
Vær med til en festlig dag med aktiviteter, oplevelser, konkurrencer og underholdning.
www.vedbækhavnedag.dk og
Vedbæk Havn 

Næstved Havnefestival, 31. august – 1. september 2019
Foreningen Næstved Havnefestival og Foreningen Suså Havn arrangerer Næstved Havnefestival 2019. I år gøres arrangementet endnu større, der er marked, masser af underholdning for store og små. Og der arbejdes på at udvide med Rock på Havnen om aftenen!
www.maerknaestved.dk - se mere om Næstved Kanalhavn her

  • Dansk
  • Deutch
  • English