Ølbryggeri og Gourmet på Læsø

ØL og gourmet på Læsø
Hvis du overvejer at lægge kursen forbi Læsø på din næste sejltur, er der kommet endnu et argument for ikke at fylde kabyssen med al for meget konserves og øl på dåse.
 
VesterØL Bryggeri
VesterØL er den første beværtning, man ser i Vesterø, når man kører fra færgen. Det er en spisebar, indrettet i fiskeindustriens gamle lokaler med en afslappet og næsten sydlandsk stemning. Selv bruger de to kokke bag, Kamilla og Thomas, en mere international betegnelse om VesterØL, nemlig gastro pub. Det betyder ganske enkelt et udskænkningssted, hvor der serveres god mad og specialbryg. Kamilla og Thomas serverer dog også andet end øl, fx drinks og svovlfattige vine fra Grækenland.
Læsø er et sandt spisekammer med fantastiske råvarer og lokale delikatesser, hvilket menukortet også bærer præg af.
- Fisk og skaldyr er selvfølgelig altid på menuen, fortæller Thomas Andersen med henvisning til VesterØLs beliggenhed med Kattegat i forhaven.
Tavleretterne skiftes ud på daglig basis, bl.a. for at højne kreativiteten i køkkenet.
 
Kamilla Hovesen Kristensen er udannet kok har arbejdet for den 2-stjernede Michelin-restaurant Bagatelle i Oslo. Hun er desuden uddannet sommelier. Thomas er udannet kok og har tidligere arbejdet som køkkenchef for restauranter i både København og Norge.
 
 
 
  • Dansk
  • Deutch
  • English