Invitér venner og familie til Havnens Dag lørdag 9. juni

Vild med Vand
Flere end 100.000 gæster forventes at besøge Havnens Dag
 
Tag dine venner og din familie med til en af de helt store maritime begivenheder, der er noget for gæster i alle aldre. Alle er velkomne, når 100 lystbådehavne over hele landet slår alle porte op på lørdag den 9. juni og inviterer indenfor til mange gratis aktiviteter, der er sjovt på havnen og i vandet. 
 
Se hvilke havne i dit område, der afholder Havnens Dag
I alle havne er der samlet er rigt udvalg af aktiviteter, og du kan klikke HER  og finde en havn tæt på dig, der afholder Havnens Dag og du kan også se de enkelte aktiviteter og tidspunkter. 
De fleste aktiviteter finder sted mellem kl. 10.00 og kl. 17.00 lørdag den 9. juni. Du kan også klikke på Vild med Vands hjemmeside og læse meget mere om Vild med Vand og Havnens Dag.
 
 
Theis Midé Erichsen er Vild med Vand ambassadør. 
 
Flere på havnen og i vandet
Det er Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID) og Dansk Sejlunion, der står bag projekt Vild med Vand. Vild med Vand arbejder for at inspirere befolkningen i Danmark til at udleve maritime drømme. Bl.a. ved at åbne lystbådehavnene op og gøre dem til et lokalt samlingspunkt for oplevelser, fællesskaber og aktiviteter.
 
Det er frivillige i de lokale Vild med Vand-udvalg, der arrangerer aktiviteterne - fx via et tæt, tværgående samarbejde mellem lystbådehavnenes klubber og foreninger. Havnens Dag er en årlig begivenhed i juni, hvor Vild med Vand-havnene inviterer alle til at komme og prøve et hav af gratis oplevelser. Vild med Vand er non-profit og støttet af Nordea-fonden.
 
Se www.vildmedvand.dk  for yderligere informationer - du kan også følge os på Facebook.
 
  • Dansk
  • Deutch
  • English