- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Oplev Limfjorden - et unikt farvandI 2010 blev Limfjorden blev kåret til ”Europas bedste sejlerfarvand” af læserne af det tyske sejlsportsmagasin ”Segeln”. Noget af det, der kendetegner Limfjorden, er afvekslende sejlerfarvand og det varierede naturlandskab. Limfjorden, der skærer sig igennem den nordlige del af Jylland, er, som overskriften fortæller, et område, der er en sejlerferie værd. Mod vest møder man sundene mellem Thy og øen Mors, og længst mod vest ligger udsejlingen til Nordsøen Thyborøn Kanal. 

Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.

Oplev Limfjorden og lad dig forføre af den storslåede natur og stilhed i Limfjordslandet. Tag på en vandretur, sælsafari eller nyd Limfjordens mange havne, som byder på unikke søkorts fortællinger. 

Ved Limfjorden kan du også opleve ”Limfjorden Rundt”, som er en af de største regattaer i Norden for ældre brugsfartøjer eller kopier deraf, som har forbindelse til Danmark. 6 dage med sejlads og havnefest i hyggeligt samvær i Danmarks smukkeste farvand, Limfjorden. 

Find inspiration til oplevelser, der sker i og omkring Limfjorden og alle dens havne. 

Velkommen til Limfjorden!Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.

Eksempler på oplevelser
 Skive Naturcykelsti Skive Naturcykelsti er en rute på godt 28 km rundt om Skive by, der fører jer på en smuk tur gennem naturen rundt om Skive.  Undervejs passerer I bl.a. den hyggelige lystbådehavn tæt på Krabbesholm Skov og Danmarks Længste Træbro langs fjorden.  Skives to kirker er bestemt også et besøg værd. Vor Frue Kirke og Skive Kirke ligger side om side med tårnene i hver sin retning. Vor Frue Kirke er fra år 1200 og var i århundrede byens kirke. Men byen voksede fra kirken og i 1890’erne byggede man Skive Kirke. Man fandt unikke kalkmalerier i Vor Frue Kirke, så i stedet for at rive kirken ned som planlagt, valgte man at restaurere den i stedet for. Rundt omkring i byen ligger "Skives 11 Stjerner" - 11 rundkørsler designet af den lokale tegnestue Jacob Jensen Design.

OBS! Det anbefales at rutes køres højre om ad hensyn til trafiksikkerheden. 

Med app'en VisitSkive kan du se cykelruten og køre efter den via Google Maps.

Se på kort
 Kanotur på Storå Kanotur på Storå er en naturoplevelse, som man er tæt sammen om. Storå byder på alle muligheder, enten det er få timer på Vandkraftsøen eller en hel uges ferie med kombineret kano- og cykeltur. Kom roligt gennem den vestjyske natur og oplev landskab og dyreliv, helt tæt på. Der er næsten 100 km sejladsmuligheder på en strækning, der starter i Herning, går via krat og hede, gennem Holstebro by til Nissum Fjord. Der er mulighed for primitiv overnatning på de mange teltpladser langs ruten, men også mere luksuriøse ophold på campingplads eller hotel. Her finder du rutebeskrivelse og en oversigt over raste- og lejrpladser.

Det er tilladt at sejle på Storå mellem 1. juni og 31. oktober og alle dage mellem kl. 9.00 og 20.00. Book din kano her. Telefonvagt og ændringer under turen på M: 3070 7531.
Turforslag Se på kort
 Normal Normal sælger helt normale varer til unormale priser. Alt hvad, vi sælger, er helt normale ting, som du bruger i din hverdag.  Vi køber varerne, hvor det er billigst, og undgår fordyrende mellemled. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen. Normal er dog meget mere end faste lave priser på dagligdagens mærkevarer. Vores mål er at du som kunde, får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over vores store faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Det kan fx være slik, som du ellers kun kender fra udlandet eller en ansigtscreme, der dufter af appelsin. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker. Ukategoriseret Se på kort