Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset FynAssens, Middelfart, Nordfyn, Kerteminde og Nyborg har meget, at tilbyde vores sejlende gæster og glæder os til at byde jer hjertelig velkommen.

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter at tilbyde vores gæster. Naturen er mangfoldig og smuk her på Fyn - her er der aktiviteter som vandreture i den smukke natur, leg i sandet på de børnevenlige skønne strande og en mængde kulinariske oplevelser. Søges der kulturelle aktiviteter byder området på en række meget unikke museer: Museum Vestfyn, CLAY – Keramikmuseum Danmark i Middelfart, Kartoffelmuseet på Nordfyn og Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Byerne er også hjemsted for mange kunsthåndværkere så bliv inspireret i vore mange gallerier...

Vi ønsker jer endnu engang velkommen på vores skønne byer, og hvis I ønsker yderligere information, som ikke kan findes her, så besøg vores hjemmesider.

Velkommen til Vestfyn | VisitAssens

Tæt på alt | Visitlillebælt

Ferie på Nordfyn | VisitNordfyn

Kerteminde Haven ved Havet | VisitKerteminde

Danmarks Riges Hjerte | VisitNyborgCharmerende landsbyer, velholdte købstader og havnebyer, der vender sit venlige og nysgerrige ansigt ud mod kysterne og den store verden

Eksempler på oplevelser
 Hjortevandring Super naturoplevelse i Naturparken Hindsgavl Dyrehave, med fortælling om historien, naturen og dyrene på Hindsgavlhalvøen. Måske kan vi være heldige at se dyrene, eller i hvert fald spor efter dem, med Naturvejleder Rikke Vesterlund. Se inspirationsfilm Hindsgavl Halvøen er et af de smukkeste kystområder i Danmark, med et unikt rekreativt naturområde med mange afmærkede stier. Halvøen rummer Naturparken Hindsgavl Dyrehave og Aktivitets- og Naturcenter Hindsgavl. Hindsgavl Halvøen er et sammenhængende, unikt naturområde, med et rigt dyre- og planteliv og et varieret landskabsspektrum, der rækker fra skov, krat, vandløb, kyst, enge og overdrev til slettelandskab med vådområder. Med andre ord; masser af naturoplevelser. Praktisk information
Husk praktisk fodtøj    
Naturoplevelser Se på kort
 Galleri KiK Galleri KIK ligger i Kertemindes hjerte, i historiske og charmerende omgivelser. Hvert år besøger ca. 10.000 mennesker det hyggelige galleri.

Læs mere på www.gallerikik.dk hvor alle tænkelige oplysninger om galleriet og dets tilknyttede kunstnere er at finde, samt aktuelle udstillinger.
Seværdigheder Se på kort
 Sort Kløversti Nyborg Sort Kløversti i Nyborg er en tur rundt i Nyborgs smukke omegn.  Den sorte Kløversti egner sig godt til en cykeltur – gerne på mountainbike eller for de løbeglade en smuk træningstur i løbesko.
Stien fører dig gennem det smukke landskab på sydsiden af Nyborg Fjord, forbi en gammel frugtbarhedskilde, Skt. Mads kilde, og videre forbi Danmarks tredjestørste landsbykirke, Vindinge Kirke. Ruten fortsætter nordpå forbi Juelsberg Gods og derefter drejer den ud til kysten, hvor den igen går sydpå langs den smukke kyststrækning gennem Teglværkskoven. Her finder du nogle af Fyns bedste badestrande, hvor der er mulighed for at tage en forfriskende dukkert med udsigt til Storebæltsbroen. Længere fremme kan du opleve Storebæltsbroen helt tæt på, da stien løber under broen, dér hvor den bliver landfast med Fyn. Storebæltsbroen blev åbnet i 1998. På Knudshoved halvøen og Slipshavn, der er Nyborgs oprindelige middelalderlige havn, kommer du gennem et fredet naturområde med et meget forskelligartet dyre-og planteliv samt mange sjældne blomster. Her er der mulighed for at tage en smuttur rundt om Knudshovedhalvøen, som både byder på fuglereservat, fyrtårn og en smuk udsigt over Storebælt. Stien går nu tilbage mod byen, hvor den løber sammen med den blå Kløversti langs Nyborgs industrihavn. Praktisk information Alle fire Kløverstiruter starter på Vesterhavn 3a, 5800 Nyborg og er skiltet i retning MED uret. Få en folder hos VisitNyborg, ved startstedet eller find ruterne på Endomondo til både Android og iOS. Vi glæder os til at vise dig spændende og anderledes oplevelser i Nyborg inden for såvel kultur som natur. Kløverstiruterne er fra ca 2,5 til godt 33 km. Flere af ruterne kan også kombineres, så de bliver længere eller kortere efter behov. God tur! OBS: strækningen fra punkt 7 til 10 er igennem skov og langs strand. Her kan det være nødvendigt at trække cyklen. Alternativt kan den asfalterede vej igennem Teglværkskoven efter Strandvænget Park og naturlegeplads benyttes.
Turforslag Se på kort
Kerteminde - haven ved havet