Frontpage

Velkommen til Danmarks opdaterede og brugervenlige havneguide

Gode praktiske oplysninger om lystbådehavne og marinaer. Udover en elektronisk havnelods finder du for alle FLID´s 232 medlemshavne en kalender med aktuelle kulturelle begivenheder og oplevelser i nærheden af havnen. Ønsker du at spise ude kan du se en oversigt over spisesteder i området. Se også hvilke seværdigheder du kan se og opleve under dit ophold i havnen. God fornøjelse og velkommen i Danmarks bedste havne!

Vælg område og se havne

Seneste nyheder

Hent et Danmarkskort over Lystbådehavne

Igen i år har FLID produceret et flot oversigtskort over Lystbådehavne i Danmark inkl. distancetabeller. Hent det gratis i én af FLIDs medlemshavne.

Havnens Dag 29. maj - Vild med Vand

Søndag d. 29. maj vil de danske lystbådehavne summe af liv og aktiviteter – både til vands og til lands – i anledning af Havnens Dag. Mere end 40 lystbådehavne og sejlklubber åbner havnen for alle, der vil udleve sine maritime drømme gennem oplevelser i, på og omkring vandet i lystbådehavnene. Og Bubber, der har sejlet, siden han var 8 år, giver Havnens Dag fuld vind i sejlene.

Vild med Vand - Havnens Dag søndag den 29. maj

Søndag den 29. maj vil de danske lystbådehavne summe af liv og aktiviteter i anledning af Havnens Dag.

Oplev et øhav i verdensklasse

Øhavs kort - Det sydfynske øhav

På Øhavskortet kan du gå på opdagelse i en masse oplevelser, og læse mere omkring mange unikke steder som gør Det sydfynske øhav et besøg værd