Frontpage

Velkommen til Danmarks opdaterede og brugervenlige havneguide

Gode praktiske oplysninger om lystbådehavne og marinaer. Udover en elektronisk havnelods finder du for alle FLID´s 232 medlemshavne en kalender med aktuelle kulturelle begivenheder og oplevelser i nærheden af havnen. Ønsker du at spise ude kan du se en oversigt over spisesteder i området. Se også hvilke seværdigheder du kan se og opleve under dit ophold i havnen. God fornøjelse og velkommen i Danmarks bedste havne!

Vælg område og se havne

Seneste nyheder

Nu er sæsonen startet

Forude venter en begivenhedsrig sommer med festlige aktiviteter i havnene for både store og små. Vi har opdateret listen over havnefester, der starter allerede i næste uge med Havnefest i Spodsbjerg.

Sejl til Sankt Hans

Er du på sejltur og vil du opleve Sankt Hans aften på eller i nærheden af en havn har vi her guiden til dig.

Storms Hjørne - Troense genåbner historisk købmand

En gruppe frivillige lokalbeboere har åbnet og driver en lille non-profit købmandsbutik tæt ved lystbådehavnen i Troense. Med salg af både dagligvarer, frisk bagerbrød og specialiteter vil man øge servicen for de mange sejlere, der hvert år lægger vejen forbi den smukke Troense Havn på Tåsinge i det sydfynske øhav.

Oplev et øhav i verdensklasse

Øhavs kort - Det sydfynske øhav

På Øhavskortet kan du gå på opdagelse i en masse oplevelser, og læse mere omkring mange unikke steder som gør Det sydfynske øhav et besøg værd